vaša klickER igra

izazov
xy
igrača
180
minuta

Vaših najvažnijih 180+ min.

posebno zgodno za slavljenike

Priredite prijateljima, porodici ili partnerima potpuno personalizovanu avanturu na lokaciji koju poželite i prema instrukcijama vaših zajedničkih uspomena, planova i mašte. Prilika može biti rođendan, godišnjica, prosidba. Ako vam uopšte treba prilika.

Najzabavniji poslovni izazov

posebno zgodno za firme

Želite da organizujete jedinstven, vanserijski zabavan i zaista koristan team building? klickER može ponuditi potpuno specijalizovanu igru u skladu s djelatnošću, izazovima ljudskih resursa i korporativnom kulturom vaše kompanije. Trajanje, lokacija, broj učesnika i svi drugi detalji su pitanja vaših potreba i našeg dogovora.

tema.

Privatna zabava povodom ili bez povoda, organizacijsko druženje s agendom ili opuštenoj atmosferi... Vi birate temu koja je bliska vašem životnom stilu, karakterima, hobijima, djelatnosti vaše firme ili jednostavno vašim interesovanjima.

scenario.

Mi predlažemo scenario igre u skladu s temom koju izaberete. Vi birate želite li igru s fokusom na složene logičke analogne zagonetke, igru zasnovanu na zajedničkoj misiji, visokotehnološki doživljaj ili sve zajedno. Vi birate i broj zagonetki, trajanje i složenost igre.

broj igrača.

Broj igrača može biti od 2 do... u zavisnosti od želja i mogućnosti. Svi igrači mogu biti posvećeni istom cilju u igri. Mogu biti i podijeljeni u timove, koji rješavaju pojedinačne zadatke i zajednički rade na konačnoj misiji; ili u timove koji se međusobno takmiče.

lokacija.

...na bilo kojem mjestu koje izaberete. U vašem stanu, kući, poslovnom prostoru, na vanjskoj lokaciji, na nekom posebnom mjestu...

datum i vrijeme.

...kad god izaberete. Datum i vrijeme zavise od vaših želja i vaših zahtjeva u vezi s tehničkom i logističkom složenošću igre.

budžet.

...budžet određuju prioritetno vaše mogućnosti i želje u vezi s logističkim (lokacija, broj igrača), te tehničkim zahtjevima igre.