Igramo se od 1. oktobra!

dana
sati
minuta
sekundi

Mi ponovo otvaramo klickER da biste vi od 1. oktobra ponovo mogli biti zatvoreni u našim sobama! Možda nismo dočekali bolja vremena, ali ako je sve ovo naša nova realnost i svakodnevica, onda nam može biti bolje samo ako se više igramo. 🙂

Novi termini igara…

Termini svih klickER igara u zatvorenom su promijenjeni, a termin za igru možete rezervisati na 066609990 ili na klickeri.com/rezervacija-termina.

Mjere zaštite od virusa…

Sve mjere zaštite bezbjednosti i zdravlja u klickER-u važiće kao i do sada. Igrači, kao i do sada, imaju gdje da peru ruke sapunom i toplom vodom, mogu da ih obrišu papirnim ubrusima, a dostupne su im i toaletne maramice, sredstva za dezinfekciju i jednokratne rukavice.

klickER sobe i prijemne prostorije, kao i do sada, redovno ćemo da čistimo, dezinfikujemo i provjetravamo.

Jedine novosti u odnosu na naše druženje prije pandemije je što nikako NE bi trebalo da se igramo ako imate temperaturu, ako kašljete, boli vas grlo, teško dišete, malaksali ste, bole vas mišići i sl. Nećemo se igrati ni u slučaju da nemate simptome, a imate potvrđen virus COVID-19.

Takođe, kad budete dolazili tako zdravi i prespremni za igru – pored mozga i dobre energije – ponesite i zaštitne maske. 

Igramo se uskoro! 🙂

Leave a Comment